Ghedini priključci, oprema za zemljane radove i negu šuma proizvedeni u Italiji!

Otkrijte lizanje naših proizvoda na OVOM LINKU!

Možete nas kontaktirati putem e-mail i na našim društvenim mrežama:

Mi u Ghedini Attachments želimo da postanete deo naše kvalitetne mreže dilera!

Radimo samo sa najboljim i najpouzdanijim dilerima. Odlični proizvodi po konkurentnim cenama, zajedno sa našom nepokolebljivom posvećenošću korisničkoj službi i podršci na svakom nivou.

Na pozive u naše kancelarije biće odgovoreno brzo i ljubazno tokom radnog vremena, od 8:00 do 17:30 (GMT+1), od ponedeljka do petka. Naše iskusno osoblje je uvek spremno da odgovori na vaša pitanja ili nađe brzo i kompetentno rešenje za svaki problem koji se može pojaviti.

Odlična prilika da ostanete konkurentni i profitabilni. Kada je potrebno, dizajniramo i proizvodimo prilagođene delove i dodatnu opremu u skladu sa specifikacijama kupaca. Garantujemo potpuno zadovoljstvo i naših preprodavaca i naših kupaca za svaku obavljenu prodaju.

Proizvodimo pribor koji se savršeno prilagođava različitim modelima mašina za zemljane radove: mini bageri, bageri, mini utovarivači, rovokopači i kranovi.

Naš katalog je savršen za mnoge brendove, kao što su: Volvo, Bobcat, Caterpillar, Takeuchi, Komatsu, Kubota, Kobelco, Nev Holland, Hitachi, Airman, Ianmar, Venieri, Schaeff Terek, Neuson, Case, Gehl, Hiundai, Ihimer, Liebherr , Messersi, Merlo, JCB itd.

Naša oprema je evolucija fino podešenih proizvoda dizajniranih da rešavaju izazove u stvarnom svetu! U našem katalogu proizvoda možete pronaći:

Motorne kose
Makaze za živu ogradu
Ploče za sabijanje
Šipovi
Hidraulične grabilice
Augers
Potopljene pumpe
Drvena Grapples
Moving Buckets
Rakes and Rippers

Kontaktirajte nas i otkrijte prednosti trgovanja Ghedini dodacima!

Pročitao sam i prihvatio Uslove korišćenja i Politiku privatnosti. Saglasan sam sa obradom ličnih podataka u marketinške, promotivne i statističke svrhe bolje opisane u informacijama o ličnim podacima.