Ota meihin yhteyttä

I have read and accepted the Terms of Use and Privacy Policy. I consent to the processing of personal data for marketing, promotional and statistical purposes better described in the information on personal data.

Ghedini Attachments – Hydrauliset laitteet maansiirtokoneisiin.

Suunnittelusta jokaiseen yksityiskohtaan, pyrimme takaamaan sinulle markkinoiden parhaan tuotteen.

Laitteet, jotka vaikuttavat työhösi.

Yrityksemme valmistaa korkealaatuisia, kestäviä ja tehokkaita hydraulilaitteita, jotka helpottavat huomattavasti työtäsi.

Luotettavan tuotteen lisäksi tarjoamme yhtä tehokkaan palvelun. Ghedinin tiimi voi valmistaa oikean lisävarusteen koneellesi.

Ghedini on kumppanuus, joka kestää ajan myötä.

Valmistamme tarvikkeita, jotka sopivat täydellisesti eri maansiirtokoneiden malleihin: minikaivukoneet, kaivinkoneet, liukuohjaukset, kaivurikuormaajat ja nosturit.

Luettelomme on täydellinen monille merkeille, kuten: Volvo, Bobcat, Caterpillar, Takeuchi, Komatsu, Kubota, Kobelco, New Holland, Hitachi, Airman, Yanmar, Venieri, Schaeff Terex, Neuson, Case, Gehl, Hyundai, Ihimer, Liebherr , Messersì, Merlo, JCB jne.

Tuotevalikoimastamme löydät:

Ruoholeikkurit

Leikkaa minut

Tiivistyslevyt

Postin kuljettaja

Hydrauliset pihdit

Kairat

Upotetut pumput

Tukkikourat

Niittokauhat

Haravat ja Ripperit

Ne kaikki on valmistettu erityistä huomiota laatuun. Ne parantavat työtäsi.

Santa Maria Codifiume (Ferrara) sijaitsevassa pääkonttorissa valmistamme maa- ja metsätaloustöihin soveltuvia laitteita;
viheralueiden ja maiseman ylläpitoon, kanavien puhdistukseen ja rakennustöihin.

Ghedini Attachments -laitteet on suunniteltu käytettäväksi kaikissa enintään 25 tonnin kaivinkoneissa ja kaivurikuormaajissa. Yksi puusepäntyö takaa paremman kestävyyden mahdollisia vahingollisia iskuja vastaan.

Pensasleikkurit on varustettu kaivinkoneen varteen kytkettävällä satulalla asiakkaan toimittamilla mitoilla tai mukana tulee pika-asennettava satula.

Ghedini Attachments raivaussaha on ihanteellinen viherhoitoon. Kestää intensiivistä käyttöä, sitä voidaan käyttää pensaiden ja kaupunkikatujen kunnossapitoon. Se on varustettu useilla suojajärjestelmillä, joten se ei pelkää joutuvansa osumaan maaperän roskat.

Tutustu kaikkiin Ghedini Attachmentsin silppurimalleihin tästä linkistä!

 

Soveltuu kaikenlaisiin minikaivukoneisiin, kaivinkoneisiin tai kaivurikuormaajiin. Soveltuu myös liukukuormaajiin, liukukuormaajiin, kuorma-autonostureihin, maatalouspuomiin jne. Erittäin hyödyllinen kaikentyyppisiin reikiin, aitaamisesta tienristeykseen, maaperän tutkimisesta kasvien istuttamiseen. Widia-huipuilla varustetut mallit poraavat asfalttiin ja kiviseen maaperään. Nopeus ja tarkkuus, suuri etu käden ulottuvilla.

Lisätietoa tästä linkistä!